Spolupráce podniku s jeho dodavateli při řízení hmotného toku vybraných potravinářských produktů - Řádová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá spoluprací s dodavateli. Definuje různé typy spolupráce, výběr vhodných partnerů pro dlouhodobou spolupráci a spolupráci v dodavatelském řetězci. Dále se zabývá vybranými technologiemi řízení hmotného toku a specifiky v řetězci dodávající ryby. Praktická část se zabývá spoluprací s dodavateli ve firmě Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s.. V této části je popsána spolupráce, zhodnocení spolupráce ve firmě a je také proveden návrh možných zlepšení ve spolupráci.
Collaboration with suppliers when replenishing raw materials as inputs to continuously charged and discontinuous production systems
Keywords: collaboration; supplier selection; CPFR; fishery; spolupráce; výběr dodavatele; rybářství