Revitalizace regionálních drah v České republice - Binko, Marek (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá vývojem a současným postavením regionálních drah, analýzou problémových oblastí a návrhy řešení revitalizace v segmentech infrastruktury, osobní a nákladní dopravy.
The revitalization of the Czech republic`s regional railways
Keywords: regionální dráhy; revitalizace; železniční doprava