Metody hodnocení investičních projektů - Jeřábek, Petr (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem práce je hodnocení investičních projektů. Hodnocení se vztahuje na vybraný finální projekt, a tím je investice do kamionu. Hodnocení se provádí z pohledu společnosti Feico, spol. s.r.o. Tato společnost našla díru na trhu v automobilové dopravě, kdy objevila nový potenciál v přepravě nebaleného plochého skla na Slovensko. K hodnocení jsou využity jak dynamické tak statické metody, které jsou popsány v teoretické části.
Methods for evaluation of investment projects
Keywords: investice; autodoprava; sklo; hodnocení; statistické metody; dynamické metody; investiční metody; cash flow; celkové příjmy; výhodnost; investment; road transport; glass; ratings; statistical methods; dynamic methods; investment methods; cash flow; total income; favourableness