Analýza vybraných interakcí soukromého a veřejného sektoru - Vávra, Martin (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou vztahů veřejného a soukromého sektoru. Obsahem práce je popis veřejného a soukromého sektoru a následně je pozornost věnována vybraným interakcím mezi veřejným a soukromým sektorem. V závěrečné části práce je analyzována jedna z typových interakcí - PPP projekty. Přínosem práce je zpracování analýzy efektivnosti procesů PPP projektů.
Analyse of selected private and public sector interactions
Keywords: veřejný sektor; soukromý sektor; Podpora podnikání; veřejná podpora; PPP projekty; Efektivnost; public sector; private sector; Business support; public support; PPP projects; Effectiveness