Živnostenské právo v ČR - Štěpánková, Irena (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá problematikou živnostenského práva a jeho aplikací. Součástí práce je historický vývoj živnostenského práva. Následně autorka uvádí související právní předpisy, výklad živnostenského zákona. Dále popisuje strukturu, jednotlivé činnosti a statistické údaji o činnosti Okresního živnostenského úřadu v Pardubicích.
Craft law in Czech
Keywords: živnostenské právo; Živnostenský zákon; historický vývoj; živnostenské úřady; Pardubice