Finanční benchmarking podniku - Janků, Petra (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se zaměřuje na finanční analýzu podniku za pomoci benchmarkingového diagnostického systému finančních indikátorů INFA umožňujícího srovnání s průměrem odvětví i skupinou nejlepších podniků odvětví, ve kterém daný podnik podniká. Provedená analýza umožňuje identifikovat negativní finanční ukazatele a navrhnout možnosti pro zlepšení hospodaření podniku.
Financial Benchmarking of an Enterprise
Keywords: finanční analýza; finanční benchmarking; INFA; výkonnost podniku; spread; financial analysis; financial benchmarking; INFA; business performance; spread