Phraseologismen in der Werbesprache - Zikmundová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá výskytem, funkcí a úlohou frazeologismů v německé reklamě.
Frazeologismy v reklamě
Keywords: německý jazyk; slovní zásoba; frazeologismy; Reklama; idiomatika; ustálená spojení