Technologie a řízení dopravní organizace zaměřené na speciální silniční přepravu (nebezpečné věci) - Kopřiva, Marek (Univerzita Pardubice, 2000)
Obsahem práce jsou předpisy a podmínky upravující vztahy při přepravě nebezpečných věcí a nebezpečných odpadů, využívaná technická základna a porovnání nákladů kombinované a přímé silniční nákladní dopravy.
Techniques and control of transport organization aimed at special road transit (dangerous goods)
Keywords: přeprava nebezpečných látek; legislativa; silniční doprava