Vývoj a zabezpečení mobilní aplikace - Plaček, Pavel (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj a zabezpečení mobilní aplikace na platformě Android. V úvodu je zmíněna motivace k výběru tématu, další kapitoly postupně představují pohled na operační systémy se zaměřením na klasické počítače až po mobilní platformy. Následuje popis vývojových prostředků, které byly v práci využity a důležitost zabezpečení. V praktické části je řešena příprava a vlastní vývoj aplikace. Práce je zakončena závěrečným shrnutím.
Mobile application development and security
Keywords: operační systém; mobilní aplikace; React Native; Visual Studio; Android Simulator; Android; technologie pro webový vývoj; zabezpečení; biometrická autentizace; operating system; mobile apps; React Native; Visual Studio; Android Simulator; Android; web development technologies; security; biometric authentication