Marketingové prostředí firmy Chemontáž - Jiroutková, Martina (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým prostředím firmy Chemontáž, s. r. o. Dále SWOT analýzou, která poukazuje na silné a slabé stránky společnosti, její příležitosti i hrozby z okolí.Na základě analýzy marketingového prostředí společnosti Chemontáž, s. r. o. je zpracována SWOT analýza. V závěru je uvedeno vlastní zhodnocení společnosti a jsou navržena řešení, která by mohla vést ke zlepšení stávající situace na trhu.
Marketing environment of Chemontáž company
Keywords: marketing; marketingové makroprostředí; marketingové mikroprostředí; SWOT analýza; marketing; marketing microenvironment; marketing macroenvironment; SWOT analysis