Účel a potenciál turistických informačních center - Habichová, Monika (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na zjištění kvality služeb poskytovaných turistickými informačními centry v České republice. Dále se zabývá využitím turistických informačních center obyvateli. Tím k čemu jsou nejvíce využívána a jak na ně pohlíží společnost.
The purpose and potential of the tourist information centers
Keywords: Cestovní ruch; turistická informační centra; Agentura CzechTourism; Asociace turistických informačních center České republiky; Tourism; tourist information centers; CzechTourism; Association of tourist information centers of the Czech Republic