Mobilní aplikace pro zpracování faktur v maloobchodě - Peresta, Ivan (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem mobilní aplikace pro zpracování faktur ve sféře maloobchodu, s důrazem na jednoduchost a bezplatné používání. Aplikace byla vyvinutá v Android Studio s využitím Jetpack Compose pro návrh uživatelského rozhraní. Pro správu dat používá databázi Room. Aplikace umožňuje majitelům obchodů generování faktur z předdefinovaných seznamů klientů a produktů. Poskytuje také statistické analýzy dat, což zlepšuje obchodní přehledy. Na rozdíl od jiných aplikací, které mohou nabízet složité rozhraní a placené služby, tato aplikace vyniká svou jednoduchostí a dostupností zdarma, což je navrženo tak, aby snížilo stres uživatelů a provozní náklady.
Mobile application for invoice processing in retail
Keywords: mobilní aplikace; zpracování faktur; Android; Jetpack Compose; Room databáze; maloobchod; zdarma; mobile application; invoice processing; Android; Jetpack Compose; Room database; retail; free