Analýza trhu práce v okresu Pardubice - Pochobradská, Marta (Univerzita Pardubice, 2006)
Abnalýza trhu práce v okresu Pardubice, nástroje aktivní politiky nezaměstnanosti a možnosti řešení na snížení nezaměstnanosti.
Analysis of the labour market in the region of Pardubice
Keywords: Trh práce; politika zaměstnanosti; Nezaměstnanost; okres Pardubice