Přeložka silnice I/19 obchvat Mirovice - Zadák, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem práce je zpracování vyhledávací studie trasy přeložky silnice I/19 okolo obce Mirovice v okrese Písek. Schválená varianta trasy obchvatu je rozpracována projekčně ve stupni DSP.
Bypass the road I/19 Bypass Mirovice
Keywords: silnice; Obchvat; úrovňové křížení; Road; bypass; levell crossing