Rekonstrukce biatlonového závodu s animací - Mužík, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem bakalářské práce je vytvořit aplikaci pro rekonstrukci biatlonového závodu s využitím simulačního jádra a online animací. Cílem programu je dosažení animace, ve které bude možno pozorovat průběh biatlonového závodu, tzn. i s animací střelby na terč na střelnici. Program bude na základě stochastických vstupních dat s určitou mírou náhodnosti zobrazovat pozici závodníka na dráze, přičemž dráhu bude možno předem sestavit. Vstupní data budou ukládána a načítána z textových souborů. Výstupy z programu budou tedy k dispozici jak v podobě animace, tak také v číselné podobě.
Reconstruction of biathlon race with animation
Keywords: simulation; online animation; programming in C#; XML; simulace; online animace; programování v jazyce C#