Optimalizace svozu komunálního odpadu firmy Ekola České Libchavy - Špecht, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu svozu komunálního odpadu firmy EKOLA České Libchavy, s.r.o., současné vedení svozových tras. Návrh nových svozových tras a jejich zhodnocení.
Optimalization of the collected communall scrap transportation by the company Ekola České Libchavy
Keywords: dopravní organizace; svoz odpadu; Optimalizace; operační výzkum