Volnočasové aktivity v Jednotě bratrské v Mladé Boleslavi a jejich vliv na mládež - Pokorná, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem bakalářské práce je popsat volnočasové aktivity pro děti a mládež v Jednotě bratrské. Konkrétně ve sboru v Mladé Boleslavi. Práce je zaměřena na volnočasové aktivity, převážně na pravidelné kluby. V první části definuje volný čas, faktory, které jej ovlivňují a jeho funkce. Další část je zaměřena na historii jednoty bratrské, zabývá se volnočasovými aktivitami mladoboleslavského sboru. Dále také popisuje možnosti dalšího trávení volného času v Mladé Boleslavi. Praktická část se věnuje popisu průběhu vybraných aktivit.
Leisure time activities in the Unity of Brethren in Mladá Boleslav and their influence on children
Keywords: Jednota bratrská; mládež; volnočasové aktivity; Mladá Boleslav; volný čas; Unity of Brethren; youth; leisure activities; Mladá Boleslav; free time