Rozvoj cykloturistiky v regionu Českomoravské pomezí - Sekyra, Jakub (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na rozvoj cykloturistiky v Českomoravském pomezí. V její teoretické části jsou popsány záhladní pojmy týkající se cyklistiky a cykloturistiky. V praktické části je charakterizován region Českomoravské pomezí a analyzována cykloturistika v tomto regionu.
The development of cycling tourism in Českomoravské pomezí region
Keywords: Českomoravské pomezí; cykloturistika; cyklotrasy; cyklostezky; Českomoravské pomezí; cycling tourism; cycling routes; cycling paths