Možnosti výpočetní techniky pro aplikaci požadavků předpisů FCL do výuky - Komárek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi výpočetní techniky pro aplikaci požadavků předpisů FCL do výuky.
Posibilities of computer technology for application of FCL requirements into education
Keywords: studijní programy; E-learning; Letecká doprava; letový provoz; personál; kurzy