Domácí násilí : najdeme pomoc ...? - Podubecká, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce mapuje problematiku domácího násilí na ženách v České republice. Snaží se zhodnotit činnost neziskových organizací, přístup policie a stav legislativy.
Domestic violence : will we find help ...?
Keywords: Domácí násilí; Nezisková organizace; policie; Česká Republika