Analogové a digitální nosiče zvukových záznamů - Jaroš, Václav (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá tématem analogových a digitálních nosičů zvukových záznamů. První část práce je věnována objasnění základních pojmů. Následující část práce obsahuje stručný popis technologií fyzických audio nosičů od historických po současné. V závěru práce je popsána tvorba studijních materiálů, které se věnují právě zvukovým nosičům.
Analog and digital audio media
Keywords: zvuk; záznam zvuku; analogové nosiče zvuku; digitální nosiče zvuku; studijní materiály; sound; sound recording; analog audio media; digital audio media; learning materials