Aplikace předvstupních programů Evropské unie v Královehradeckém kraji - Mitrovská, Hana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá aplikací předvstupních programů v Královéhradeckém kraji a nabízí ucelený přehled o programech SAPARD, ISPA, PHARE připravených Evropskou unií pro žadatelské země. Práce popisuje tento integrační proces ČR do EU ve východních Čechách.
Application of pre-entering programs of European union in Královehradecký region
Keywords: Evropská Unie; Královéhradecký kraj; podpůrné programy; program SAPARD; PHARE; Regionální politika; Integrace; ISPA