RFID - Řezníčková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá RFID technologií a popisuje jednotlivé její části. Obsahuje popis magnetického zabezpečení a porovnání RFID technologie s čárovými kódy. Dále popisuje výběr vhodné technologie pro Univerzitní knihovnu v Pardubicích a finanční analýzu zavedení RFID v knihovně.
RFID
Keywords: RFID technologie; RFID tagy; RFID čtečky; middleware; bezpečnostní brány; RFID technologies; RFID tags; RFID readers; security gateways