Zhodnocení podmínek aplikace normativního přístupu k budování systému jakosti u vojenské letky a vypracování návrhu příručky jakosti pro tuto organizaci - Zach, Jiří (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá možností zavedení standardů řízení kvality dle normy ČSN EN ISO 9001:2001 u 223. letky oprav letecké techniky. Posuzuje požadavky jak civilních tak i vojenských předpisů pro jednotlivé oblasti aplikace systémů řízení kvality a navrhuje možná řešení sporných bodů. Součástí této práce je zpracování návrhu příručky jakosti.
Evaluation of conditions for introduction of the quality management system at an air force maintenance squadron and creating of the draft of an quality manual for this organization
Keywords: řízení kvality; ČSN EN ISO 9001:2001; příručky jakosti; letka oprav; Quality Management; ČSN EN ISO 9001:2001; quality manuals; maintenance squadron