Návrh opatření ke snížení dopravní nehodovosti v okrese Pardubice - Hýsek, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaměřuje na otázku dopravní nehodovosti v okrese Pardubice. Analyzuje dopravní nehody a vyčísluje ekonomické ztráty z dopravních nehod. Zabývá se též konkrétními nehodovými úseky v okrese Pardubice. Analyzuje je a navrhuje opatření ke snížení dopravní nehodovosti.
Project of measures to reduction in traffic accident frequency at Pardubice destrict
Keywords: road traffic; traffic accident frequency; accident laps; silniční doprava; dopravní nehodovost; Pardubice; nehodové úseky