Informovanost studentů o konopných látkách - Ječmeň, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce je prací teoreticko-průzkumnou. V části teoretické pojednává o konopí jako rostlině, drogách z ní získaných, rizicích synteticky vyráběných drog. V návaznosti na cíl práce je zde také kapitola o prevenci. V části průzkumné je zpracováno dotazníkové šetření zaměřené na informovanost studentů o těchto látkách.
Student´s knowledge about cannabis
Keywords: konopí; droga; prevence; informovanost; hemp; drug; prevention; knowledge