Problémové děti a jejich psychologie - Lísková, Miroslava (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se týká poruch učení a chování u dětí školního věku.
Problematische Kinder und ihre Psychologie
Keywords: problémové děti; učení; poruchy; chování; psychologie