Analýza Programu rozvoje Jihočeského kraje se zaměřením na infrastrukturu - Brož, Radek (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na strategické plánování na úrovni krajů, resp. kraje Jihočeského. První část práce je zaměřena na strategické plánování a jeho charakteristiky včetně vymezení základních pojmů. Ve druhé části je představen Program rozvoje jihočeského kraje v souvislosti s místními podmínkami, na které je program aplikován. Třetí část práce je věnována analýze plnění Programu rozvoje obvodu Jihočeského kraje. Ve čtvrté části jsou uvedena doporučení a závěry plynoucí ze zjištěných skutečností.
Analysis of Region development program with the intention of infrastructure and business support
Keywords: Regionální rozvoj; strategické plány; strategické plánování; Jihočeský kraj; Infrastruktura; Regional development; strategic plans; Strategic Planning; South Bohemian region; Infrastructure