Permanentní techniky zdobení těla - Halíková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá podrobným popisem permanentních technik zdobení těla, které jsou v našich podmínkách dostupné (tetování, body-piercing a scarification).
Permanent methods of body decoration
Keywords: lidské tělo; dekorace; tetování; piercing; body art; techniky; kulturní antropologie; etnologie