Fondy rozpočtových, příspěvkových organizací a podnikatelských subjektů : jejich promítnutí do účetnictví - Král, Jiří (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá problematikou vytváření kapitálových fondů a fondů tvořených ze zisku a jejich promítnutím do účetnictví rozpočtových, příspěvkových organizací a podnikatelských subjektů (akciová společnost, společnost s ručním omezeným a družstvo).
Keywords: podniky; rozpočtové organizace; příspěvkové organizace; podnikatelské subjekty; kapitálové fondy; fondy ze zisku