Inovační proces ve výrobním podniku NATE - nápojová technika a.s. - Uchytil, Otto (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato diplomová práce řeší problematiku inovačních procesů v průmyslovém podniku. Nejprve jsou uvedeny teoretické poznatky z oblasti inovací a navazujících podnikových procesů. Inovační proces byl podrobněji analyzován u vybrané firmy NATE-nápojová technika a.s. Chotěboř a v kratší formě u dalších dvou podniků. Na základě předchozího jsou sumarizovány přínosy výrobkové inovace a navržena doporučení pro zlepšení inovačních procesů ve firmě NATE nápojová technika a.s.
Innovation process in a company NATE - nápojová technika a.s.
Keywords: inovace; vývoj; proces; efektivita; innovation; development; process; efficiency