Výzkum požadavků, preferencí a spokojenosti spotřebitelů párků vídeňského typu - Šenková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Hlavním záměrem této práce je zjištění seznamu atributů střívek párků vídeňského typu, důležitých pro spotřebitele. Nejdříve je vymezen proces analýzy zákazníků a v jeho rámci je podrobněji popsána analýza očekávaných a latentních požadavků a preferencí zákazníků a jejich spokojenosti. Rovněž je věnována pozornost procesu nákupu a užívání výrobků. Dále je popsán kvantitativní marketingový výzkum metodou osobního dotazování a zásady tvorby dotazníku. Praktická část práce je věnována přípravě a realizaci kvantitativního marketingového výzkumu vnímání důležitosti atributů párků a střívek a zpracování a analýze dat získaných provedeným výzkumem.
Research of Wants, Preferences ans Satisfaction of Wiener Sausages
Keywords: zákazník; analýza zákazníků; požadavky; spokojenost; kvantitativní marketingový výzkum; customer; analyzing customer; requirements; satisfaction; quantitative marketing research