Inflace a zaměstnanost - Dostálová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá problémy inflace a zaměstnanosti. Jejich vzájemnou interakcí a názory na tyto otázky z pohledu keynesiánské a monetaristické ekonomie.
Inflation and employment
Keywords: Inflace; deflace; Nezaměstnanost; Philipsova křivka; keynesiánská ekonomie; monetaristická teorie