Možnosti prodloužení linky "A" pražského metra ze stanice Dejvická - Matoušek, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Rozbor oblasti pro potřeby návrhu nového dopravního systému. Posouzení možných variant trasování. Výběr optimální varianty.
Extension possibilities of Prague metro- line A from Dejvocká statio
Keywords: Metro; Dopravní obslužnost; hromadná doprava osob; rozvoj dopravy