Technologie a řízení provozu vozidel silniční motorové dopravy u vybrané organizace provozující dopravu pro vlastní potřeby (pivovar Náchod) - Filip, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá řízením provozu silničních motorových vozidel v pivovaru Náchod, který provozuje tuto dopravu pro vlastní potřebu. Rozebírá všechny zákonné podmínky pro tuto činnost a dále řeší problém výběru nejvýhodnější varianty při pořízení nového vozu. Zabývá se řešením optimalizace rozvozových tras pivovaru Náchod.
Keywords: silniční doprava; motorová vozidla; přeprava