Inovační schopnost a konkurenceschopnost vybraného podniku - Tancer, Radek (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá inovační schopností a konkurenceschopností společnosti Pivovar Hubertus, a.s. V první části práce je obsaženo vymezení a definice základních pojmů v oblasti inovací a konkurenceschopnosti. Další část práce je věnována vybrané společnosti a charakteristice inovací, které tato společnost realizovala v letech 2010-2019. Tato část také obsahuje analýzu inovační schopnosti pomocí finančních a nefinančních ukazatelů. Poslední část práce je zaměřena na zhodnocení výsledků provedené analýzy s uvedením několika návrhů na zlepšení současného stavu.
Innovative and competitive ability of a selected company
Keywords: inovace; konkurenceschopnost; inovační proces; inovační schopnost; innovation; competitive ability; innovation process; innovation ability