Marketingová komunikace EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. - Zelenska, Iryna (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. V první kapitole je teoreticky vymezena marketingová komunikace a její nástroje a metody použité pro zpracování bakalářské práce (SWOT analýza). V rámci druhé kapitoly je provedena analýza marketingové komunikace EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. se zaměřením na využívané nástroje a obsah marketingové komunikace. Dále je s využitím SWOT analýzy provedena identifikace a vyhodnocení silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb marketingové komunikace EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. Na základě výsledků analýzy jsou navržena opatření ke zlepšení marketingové komunikace EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.
Marketing communication of EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.
Keywords: marketing; marketingová komunikace; letecká osobní doprava; Pardubický kraj; EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.; marketing; marketing communication; air passenger transport; Pardubice region; EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.