Výběr poštovních služeb dle preferencí zákazníků v Pardubickém kraji - Ksionda, Kseniya (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá výběrem poštovních služeb z pohledu zákazníků v Pardubickém kraji. Cílem práce je analyzovat jejich preference, spokojenost a důvody volby jednotlivých poskytovatelů, zejména České pošty. Na základě dotazníkového šetření mezi mladými lidmi jsou formulována doporučení ke zlepšení služeb. Práce zahrnuje teoretickou, analytickou a návrhovou část.
Selection of Postal Services According to Customer Preferences in the Pardubice Region
Keywords: poštovní služby; preference zákazníků; Česká pošta; kvalita doručení; výdejní místa; digitalizace služeb; postal services; customer preferences; Česká pošta; delivery quality; pickup points; service digitalization