Metody a nástroje pro CRM ve firmě - Pruška, Daniel (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce s názvem Metody a nástroje pro CRM ve firmě se zabývá analýzou metod a nástrojů využívaných pro analýzu dat o zákaznících a jejich segmentace pro potřeby CRM. V práci jsou představeny vybrané metody a nástroje, které se používají pro řízení vztahů se zákazníky. Následně jsou v práci pomocí vybrané metody zpracovány analýzy na reálných datech získaných od organizace. V práci jsou provedeny dvě analýzy nákupního koše. Jedna pro podnik jako celek a druhá podle jednotlivých krajů. Výsledkem práce je zjištění kombinací produktů, které zákazníci nejčastěji nakupují společně.
Methods and tools for CRM in the company
Keywords: řízení vztahů se zákazníky; zákazníci; podniky; analýza; metody; software; nástroje; produkty; SH Dent s.r.o.; customer relationship management; customers; enterprise; analysis; methods; software; tools; products; SH Dent s.r.o.