Organizace podnikající v oblasti sázek, loterie a hazardních her - Hodač, Petr (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá organizacemi, které spadají do hazardního odvětví. Následně definuje hazardní pojmy a hry. A dále se snaží popsat situaci v České republice ve spojení s její regulací pomocí nových zákonů a vyhlášek.
Organization doing business in betting area, lottery and gambling games
Keywords: hazard; regulace; finanční analýza; analýza soustav ukazatelů; hazard; regulation; financial analysis; analysis set of indicators