Organizace MHD v Pardubicích při uzavírce mostu Pavla Wonky - Krpata, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu MHD v Pardubicích, popis vzniklé situace, návrh variant řešení provozu při uzavírce mostu P.Wonky. Technologické a ekonomické zhodnocení návrhů.
The organization of urban mass transport in Pardubice with the Pavel Wonka bridge bar
Keywords: městská hromadná doprava; Pardubice; rekonstrukce vozovek; mosty; organizace dopravy