Komparace expertních pohledů na marihuanu s výsledky vlastního šetření mezi uživateli. - Kloud, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce porovná teoretické poznatky týkající se marihuany, načerpané z odborné literatury, s výstupy vlastního dotazníkového šetření mezi uživateli. Kromě současné situace v této problematice se bude věnovat i historickému kontextu užívání a vývoji pohledu na marihuanu. Teorie bude sloužit jako východisko pro stanovení hypotéz a sestavení dotazníku. Závěrem práce bude interpretace výsledků, a hodnocení výzkumných hypotéz.
Comparison of expert views on marijuana with opinions and views of its users.
Keywords: drogy; marihuana; uživatelé; akutní intoxikace; dotazníky; drugs; Marijuana; drug users; acute intoxication; questionnaire