ŘÍDICÍ JEDNOTKA MODELU BALL AND BEAM - Šedo, Petr (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá rekonstrukcí Ball and Beam jako ukázkového materiálu pro dny otevřených dveří a jako učební pomůcky. Nalezení vhodnějšího způsobu určování polohy kuličky a přidání autotuningu.
CONTROL UNIT OF BALL AND BEAM
Keywords: PID; regulátor; Arduino; měření polohy; PID; regulator; Arduino; position measurement