Vyhodnocování vlastností tiskových barev měřením na vzorcích tisku - Slavětinská, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2003)
Určení vhodnosti tiskové barvy pro potiskovaný materiál a posouzení vlastností barev z hlediska jejich vlivu na kvalitu tisku.
Evaluation of printing ink characters measured on printing samples
Keywords: tiskové barvy; zasychání; testování; kvalita tisku