Systémová organizace skladu a navážení materiálů na výrobní linku - Myšáková, Eva (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku skladové činnosti. Konkrétně řeší organizaci skladové činnosti a navážení materiálů ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Práce analyzuje současný stav a navrhuje modifikovaný systém navážení pomocí trailerů. Také jsou navržena nová řešení pro skladování. Součástí práce je vyčíslení nákladů na investice a zhodnocení přínosů nového řešení.
Warehouse system management and supplying of production line
Keywords: ŠKODA AUTO a.s; sklady; regály; díly; navážení; trailery; speciální podvozky; ŠKODA AUTO a.s; warehouses; shelving; parts; weighing; trailers; special chassis