Informační systém obce Hamry nad Sázavou - Materna, Jiří (Univerzita Pardubice, 2012)
Obsah této bakalářské práce je zaměřen na problematiku informačního systému obce. V teoretické části je popis jednotlivých technologií použitých právě pro vývoj této webové aplikace. Dále je zde porovnání informačních systémů menších měst a požadavky pro obec Hamry nad Sázavou. V praktické části je vytvořena webová aplikace informačního systému obce. Je použit databázový systém Oracle a nad tím je tvořena aplikace v jazyku HTML, PHP a CSS.
Information system of the village Hamry nad Sázavou
Keywords: informační systémy; webové aplikace; databázový systém Oracle; HTML; PHP; CSS; information systems; web presentations; database system Oracel; HTML; PHP; CSS