Ischemicko-reperfuzní poškození při infarktu myokardu - Rydlová, Marta (Univerzita Pardubice, 2000)
Ischemie/reperfuze při infarktu myokardu, její projevy, patobiochemie, příčiny se zaměřením na volné radikály a jejich antioxidanty.
Ischemic-reperfusion damage in myocardial infarction
Keywords: akutní infarkt myokardu; Antioxidanty; ischemie; reperfuze; volné radikály