Problematika vedení ošetřovatelské dokumentace na porodním sále - Šedivá, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku vedení ošetřovatelské dokumentace na porodním sále. Je rozdělena na část teoretickou a část výzkumnou. V teoretické části se autorka zabývá zdravotnickou dokumentací, ošetřovatelskou dokumentací, legislativou a ošetřovatelským výzkumem. Výzkumná část obsahuje výzkumné problémy a výsledky, které autorka získala pomocí dotazníku. Výsledky jsou znázorněny pomocí grafů a tabulek.
The managing questions of nursing documentation in the delivery room
Keywords: zdravotnická dokumentace; ošetřovatelská dokumentace; formuláře ošetřovatelské péče; legislativa; healthing documentation; nursing documentation; stationery of nursing documentation; legislature