Nastavení informačních toků při distribuci zásilek objednaných přes internet - Hrubeš, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této bakalářské práce je analýza stávajícího zajištění toku informací v návaznosti na způsob prodeje zásilek objednaných přes internet. Teoretická část se zaměřuje na charakteristiku informačních toků při distribuci zásilek objednaných přes internet. A to včetně základních pojmů, které jsou potřeba k orientaci v problematice tohoto tématu. Hlavním výstupem je pak optimální řešení nastavení informačních toků při distribuci zásilek objednaných přes internet ve vybraných internetových obchodech.
Setting the information flow in the distribution of items ordered over the Internet
Keywords: informační toky; internet; elektronický obchod; komunikace; information flows; internet; e-commerce; communication