Multimediální výukové materiály - řešení praktického příkladu z PHP - Hejlová, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce pojednává o tvorbě studijního multimediálního materiálu předmětu Technologie internetu pro studenty kombinovaného studia. Tento studijní materiál se zaměřuje na podporu tvorby první oblasti semestrálního projektu, kterou je práce s technologií PHP. Práce nejprve popisuje aktuální stav předmětu a úspěšnost absolvování tohoto předmětu. Jelikož neexistuje žádný studijní materiál pro tento předmět, je navrženo jeho vytvoření. V další části práce je navržena vhodná forma, struktura a obsah výukového materiálu. V závěru práce je popsána tvorba multimediálního kurzu ve formě videí, která byla zvolena jako nejvhodnější forma výukového materiálu pro tento předmět.
Multimedia study materials - practical PHP example solution
Keywords: E-learning; combined studies; PHP; study materials; Multimedia; E-learning; kombinované studium; PHP; výukové materiály; Multimédia